mrt17
0

Aanmelden en reserveren voor Inzell 2014

Geen categorie Share this post

Aan de SSVB-ers die naar Inzell gaan of willen gaan, en waarvoor het  Inzell-comité  de boeking voor het appartement moet verzorgen.

Graag willen we voor diegenen, die mee naar Inzell gaan en problemen hebben met het boeken van een appartement of hotel, dit voor hen regelen. Wel hebben we dit jaar gelijk met een ander deel van Nederland herfstvakantie, dit houdt in dat we wel op tijd moeten boeken om teleurstelling te voorkomen. Bij te laat reserveren “kan” het gebeuren dat iemand een flink eindje van de dorpskern van Inzell komt te zitten.

Daarom willen we als commissie e.e.a. op tijd regelen, indien mogelijk al in april. Aldus vragen wij met klem : indien wij voor u onderdak moeten regelen, schrijf je in. Download hier het Inzell 2014 inschrijfformulier.
Voor alle andere leden staat de inschrijving open tot eind augustus, maar wij verzoeken iedereen die al zeker van is van deelname en zelf ook al geboekt heeft, zich via dat formulier op te geven en niet te wachten tot het allerlaatste moment.

Inschrijving is voor iedereen noodzakelijk i.v.m. de indeling van de verschillende trainingsgroepen t.z.t. door de TC.
Wij krijgen als Inzell-comité daardoor voldoende tijd om alles te verwerken en in goede banen te leiden.

Met vriendelijke groet,

Het Inzell-comité 2014,
Erik Bielars & Eric Rockland

[social_share\]

About the Author

Comments are closed.