mrt07
0

Clubkampioenschappen 2012: Masters een klasse apart

Actueel Share this post

kampioenschappen 2012 – UPDATE – SSVB Clubkampioenschappen 2012 – UPDATE – SSVB Clubkampioen

Op 11 maart 2012 is het weer zo ver. Misschien heb je je al ingeschreven voor de SSVB clubkampioenschappen 2012, maar misschien ook nog niet. Gebruik de onderstaande link om het snel even te doen. Inschrijven kan nog tot 5 maart.

INSCHRIJVEN VIA: www.prosk8er.nl/inschrijven

SSVB is een vitale vereniging, zo vitaal zelfs dat de wedstrijdcommissie samen met het bestuur besloten heeft om in een extra categorie prijzen uit delen. De Masters Heren A zullen strijden voor een eigen klassement op 500 en 1500 meter. In deze categorie komen uit alle heren van 40 jaar of ouder die in wedstrijdverband een 500 meter hebben gereden in minder dan 60 seconden. Zo ontstaat er naast de snelle Heren B en de snellere Heren A (vanaf 18 t/m 39 jaar) een derde heren categorie voor hele snelle Heren A Masters.

Deelnemers aan de langebaan wedstrijd vinden hier extra informatie.

Verder staat er dit jaar geen marathon op het programma, maar een alternatieve ploegenachtervolging. Hiervoor kan tot op de wedstrijdavond worden ingeschreven. Voor de ploegenachtervolging gelden de regels zoals vermeld in de bijlage. Maximaal 40 rijd(st)er kunnen hieraan deelnemen, dus schrijf tijdig in.
Kun of wil je niet meerijden kom dan toch zeker je mede SSVB-ers aanmoedigen vanachter de boarding.
Namens bestuur en wedstrijdcommissie graag tot ziens op 11 maart.

schappen 2012 – UPDATE – SSVB Clubkampioenschappen 2012 – UPDATE – SSVB Clubkampioenschappen – UP

[social_share/]

About the Author

Comments are closed.