mrt04
0

GK Allround, verslag Mariëlle

Actueel Share this post

Afgelopen weekend (2-3 maart) vond in Breda het Gewestelijk Kampioenschap Allround voor neosenioren, senioren en masters plaats.

Op zaterdag reden de dames een 500 en een 1500, de heren een 500 en een 3 km. Helaas waren er veel problemen met de elektronische tijd waardoor er handtijd werd gebruikt en dit veel onduidelijkheden met zich meebracht. Desondanks reed ik niet slecht. Op de 500 zat ik dicht bij mijn pr. Ik stond aan het einde van de avond derde in het klassement, iets om te verdedigen dus!

De volgende dag reden de dames een 1000 en een 3 km en de heren een 1500 en 5 km. Ik begon met de 1000 en reed daar een mini-prtje. Op de 3 km moest ik nog flink mijn best doen om bij mijn tegenstandster te blijven die ook voor plek drie reed. Gelukkig kon ik bij haar blijven zodat ik genoeg over had. Ook had ik een pr van drie seconden en was ik dus zeer tevreden!

Samen met Lobke Blom (1e) en Lisette de Jong (2e) stond ik uiteindelijk op het podium.

[social_share\]

About the Author

Comments are closed.