feb21
0

HomeRide: 500 km binnen 24 uur

Actueel Share this post

Op 28 & 29 Juni doe ik, Frederique Clifton, mee aan de HomeRide. Dat is een 500 km lange wielertocht in teamverband van Groningen naar Maastricht, verdeeld in etappes, die binnen 24 uur gereden moet worden. Met deze tocht probeert heel Nederland zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Samen met mijn team probeer ik zo veel mogelijk sponsors te krijgen voor deze fietstocht. Wij rijden voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Daarom deze oproep op de site van mijn en jullie schaatsclub!

Wil jij ook mijn sponsor zijn? Klik dan hieronder op “Sponsor”:

Super bedankt Groetjes Frederique Clifton
http://www.homeride.nl/lid/frederiquec/profiel/

[social_share\]

About the Author

Comments are closed.