mrt23
0

Laatste Alpe d’HuZes voor Mariëlle

Actueel Share this post

Hoi allemaal,

Zoals de meesten weten heb ik vorig jaar mee gedaan aan het evenement Alpe d’HuZes. Zoals het op de Alpe d’HuZes site mooi omschreven wordt: “Alpe d’HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal op één dag de Alpe d’Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d’HuZesonderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.”

Ik mocht op de woensdag deelnemen en ben toen 3 drie keer omhoog gefietst. Dit heb ik samen met Team Dongen gedaan. Dit jaar mag het team wel op de donderdag fietsen en ga ik voor de laatste keer mee, dus wil ik minstens 6 keer omhoog!

Nu zoek ik natuurlijk weer sponsors want ik wil zo veel mogelijk geld gaan ophalen voor onderzoek tegen kanker. Vorig jaar hebben jullie mij gesteund en dit vond ik echt super, nogmaals bedankt allemaal hiervoor! Nu is mijn vraag of jullie mij voor de laatste keer zouden willen sponsoren met een willekeurig bedrag zodat ik nog 1 keer zoveel mogelijk geld kan ophalen.

Ik heb een actiepagina op de Alpe d’HuZes site waar je mij kan sponsoren en waar je mij kunt blijven volgen. Vanaf maart/ april zal ik gaan updaten wanneer we een paar keer gaan trainen met Team Dongen. Om naar mijn actiepagina te gaan kun je de volgende link volgen: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/rockland/marielle-rockland/

Ook heeft Team Dongen een site: http://www.dongenfietsttegenkanker.nl/

Hopelijk kan ik nog 1 keer op jullie rekenen en zal ik voor het laatste jaar nog 6 keer omhoog knallen!!

Alvast bedankt,

Groetjes Mariëlle

[social_share\]

About the Author

Comments are closed.