jan21
0

Mariëlle & Alpe d’HuZes

Actueel Share this post

Hoi allemaal,

De meeste zullen mij wel kennen, ik ben Mariëlle Rockland en 1 van de wedstrijdrijders van de SSVB. Sommige van jullie zullen me kennen als 1 van de jeugdtrainsters op de zondagmorgen. Aankomende zomer ga ik de Alpe d’HuZes rijden. Dit doe ik samen met Team Dongen. Sommige van jullie zullen het misschien kennen, voor anderen zal ik het uitleggen. Zoals het op de Alpe d’HuZes  mooi omschreven wordt: “Alpe d’HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal op één dag de Alpe d’Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d’HuZesonderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.”

Het is een zeer populair evenement en daarom is een extra dag toegevoegd voor het rijden op de Alpe d’Huez. Donderdag is de oorspronkelijke dag voor dit evenement. Hiervoor was helaas mijn team uitgeloot. Gelukkig is de woensdag toegevoegd (wordt Alpe d’HuZus genoemd). Op deze dag is de tijd dat je mag fietsen korter, maar gelukkig is mijn team hiervoor ingeloot dus mogen we toch van start. Op deze dag is het doel om 4 keer de Alpe d’Huez te beklimmen. De dag om te gaan presteren is woensdag 6 juni.

Nu zoek ik natuurlijk sponsors want ik wil zo veel mogelijk geld gaan ophalen voor onderzoek tegen kanker. Mijn streefbedrag is 1000 euro. Nu is mijn vraag of jullie mij zouden willen sponsoren met een willekeurig bedrag. Dit geld gaat naar een erg goed doel. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen me willen steunen zodat ik straks met een trots gevoel die berg op ga fietsen.

Ik heb een actiepagina op de Alpe d’HuZes site waar je mij kan sponsoren en waar je mij kunt blijven volgen. Vanaf maart/ april zal ik gaan updaten wanneer we een paar keer gaan trainen met Team Dongen. Om naar mijn actiepagina te gaan kun je de volgende link volgen:

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/mariellerockland/marielle-rockland/actie.aspx

Ook heeft Team Dongen een site:

http://www.dongen-alpe-dhuzes.nl/index.html

Ik hoop dat ik jullie hierbij voldoende heb geïnformeerd en ik hoop dat jullie me zouden willen sponsoren.

Alvast bedankt!!
Groetjes Mariëlle

[social_share/]

About the Author

Comments are closed.