jan11
0

Clubkampioenschappen 2013: MEEDOEN ! !

Actueel Share this post

INSCHRIJVEN KAN VANAF NU

Nu de jaarwisseling achter de rug is komen de SSVB clubkampioenschappen weer in zicht. Deze kampioenschappen zijn toegankelijk voor alle leden van SSVB, van beginner tot wedstrijdrijd(st)er en van broekie tot ouwe rot.  Naast rijders hopen we ook dat andere leden van SSVB, familie, aanhang en vrienden/kennissen naar deze toch enigszins spectaculaire wedstrijd komen kijken.

Zaterdag 23 februari 2013 tussen 19:30 en 22:30 uur zal dit spektakel plaatsvinden op de schaatsbaan aan de Terheijdenseweg in Breda.

Zoals gebruikelijk wordt er gereden in verschillende leeftijdscategorieën en niveaus, waarbij voor de leeftijdsindeling de KNSB-reglementen worden gehanteerd.

• Meisjes/Jongens pupillen   100 – 300 – 300 meter
• Dames/Heren Junioren 2 *   500 – 500 meter
• Dames/Heren Junioren 1 *   500 – 1500 meter
• Dames/Heren Senioren 2 *   500 – 500 meter
• Dames/Heren Senioren 1 *   500 – 1500 meter
• Heren Masters     500 – 1500 meter

*Categorieën 1 of 2
Dames worden ingedeeld in categorie 1 indien zij in wedstrijdverband een 500 meter tijd hebben van minder dan 65 seconden. (inschrijven onder wedstrijdrijders)
Dames worden ingedeeld in categorie 2 indien zij in wedstrijdverband een 500 meter tijd hebben van meer dan 65 seconden of nog geen 500 meter tijd hebben neergezet. (inschrijven onder recreanten)
Heren worden ingedeeld in categorie 1 indien zij in wedstrijdverband een 500 meter tijd hebben van minder dan 60 seconden. (inschrijven onder wedstrijdrijders)
Heren worden ingedeeld in categorie 2 indien zij in wedstrijdverband een 500 meter tijd hebben van meer dan 60 seconden of nog geen 500 meter tijd hebben neergezet. (inschrijven onder recreanten)
Heren worden ingedeeld in de categorie Masters indien zij voldoen aan de criteria voor categorie 1 en de leeftijd van 40 jaar of ouder hebben.

Voor de genoemde afstanden gelden de lange baan reglementen van de KNSB. Voor de rijders geldt dan onder meer dat wedstrijdbandjes gedragen moeten worden om herkenbaar te zijn in de jurytoren. Getracht wordt te voorzien in voldoende wedstrijdbandjes voor hen die er geen hebben.

Inschrijven voor deze SSVB clubkampioenschappen kan vanaf heden via de onderstaande link.

http://www.prosk8er.nl/inschrijven/

Inschrijven voor deze wedstrijd op de genoemde afstanden kan TOT 23 februari 2013

Enige tijd voor de wedstrijd worden laatste aanwijzingen via site en nieuwsbrief verspreid, zodat ook de minder ervaren rijders zich kunnen voorbereiden op de wedstrijd en weten wat er op die wedstrijd van haar of hem verwacht wordt.

Na de reguliere afstanden zal er voor de junioren en senioren een lange afstand wedstrijd worden verreden. Inschrijven voor deze lange afstand kan op de wedstrijdavond zelf. Men hoeft niet de reguliere afstanden gereden te hebben om hier aan deel te kunnen nemen. Deze lange afstand zal verreden worden op basis van een vaste tijd plus een aantal slotronden.

Ruim voor de wedstrijddag zullen de bepalingen voor deze wedstrijd bekend worden gemaakt.

De vrijwilligers van SSVB die een belangrijk onderdeel vormen van de organisatie van deze wedstrijd hopen samen met bestuur en wedstrijdcommissie op een flinke opkomst.

TOT ZIENS OP 23 FEBRUARI ! !

[social_share\]

About the Author

Comments are closed.