jan17
0

SSVB Clubkampioenschappen 2015

Actueel Share this post

ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 TUSSEN 17:30 EN 20:30 UUR

spektakel op de schaatsbaan aan de Terheijdenseweg in Breda.

INSCHRIJVEN KAN VANAF NU

De clubkampioenschappen van SSVB zullen dit jaar een iets andere vorm hebben dan de voorgaande jaren. Natuurlijk wordt er gereden op de vaste lange baan afstanden zoals we die allemaal kennen. Maar dit jaar wordt er gestreden op andere afstanden dan voorheen. Ook de samenstelling van de rijders per afstand is anders.

De pupillen meisjes en jongens rijden twee keer de 100 meter en één keer de 300 meter. Alle overige rijdsters en rijders, junioren, senioren en masters, rijden een 500 meter en een 1000 meter.

Voor deze afstanden moet vooraf worden ingeschreven om de tijdig  de wedstrijdparen te kunnen samenstellen.

Verder is het zo dat na deze reguliere afstanden er voor de dames en heren junioren, senioren en masters een massastart wordt verreden. Voor deze massastart kan alleen worden ingeschreven op de wedstrijdavond zelf. De bepalingen hiervoor zullen nog worden bekend gemaakt. Men hoeft niet de reguliere afstanden gereden te hebben om aan de massastart deel te kunnen nemen.

ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 TUSSEN 17:30 EN 20:30 UUR

Voor de genoemde afstanden worden de lange baan reglementen van de KNSB gehanteerd. Er wordt een gezamenlijk medailleklassement opgemaakt voor de pupillen meisjes en jongens over de twee keer  100 meter en de 300 meter. Voor de junioren dames, de junioren heren, de senioren dames en de senioren heren wordt een klassement opgemaakt over de 500 en 1000 meter.

Daarnaast ontvangen de snelste dame en snelste heer de SSVB wisseltrofee als clubkampioen van 2015.

Inschrijven voor deze SSVB clubkampioenschappen kan vanaf heden via de onderstaande link.

prosk8er.nl/ssvb

Inschrijven voor deze wedstrijd op de genoemde afstanden kan TOT 22 februari 2015

MEEDOEN ! !  SSVB Clubkampioenschappen 2015   MEEDOEN ! !

Enkele weken voor deze datum wordt via SSVB site en nieuwsbrief nog informatie verspreid over de wedstrijd zelf en de massastart. Houd hiervoor je mail en de SSVB site in de gaten. Deze informatie helpt vooral de rijders met minder ervaring in wedstrijd rijden om zich te kunnen voorbereiden en te weten wat er op die wedstrijdavond van haar of hem verwacht wordt.

De vrijwilligers van SSVB die een belangrijk onderdeel vormen van de organisatie van deze wedstrijd hopen samen met bestuur en wedstrijdcommissie op een flinke opkomst.

TOT ZIENS OP 22 FEBRUARI ! !

[social_share\]

About the Author

Comments are closed.