mrt21
0

SSVB Zomerprogramma 2012

Actueel Share this post

Na een kleine rustperiode pakken we de zomertrainingen weer op, te beginnen met het Tourskeeleren. Onder leiding van Jan van Doesburg en begeleid door een ‘voorfietser’ worden vanaf 28 maart tochten geskeelerd. We vertrekken vanaf 19.00 uur bij MacDonalds aan de Meubelboulevard Princenhage/Breda. Wat meer informatie hierover volgt nog in een apart bericht op de website.

Het Skeeleren op de skeelerbaan start zondag 15 april. Ook dit seizoen begint deze skeelertraining om 10.00 uur.

De Mountainbiketraining pakken we vanaf dinsdag 17 april op: om 19.00 uur verzamelen bij het Cadettencamp in Dorst.

Op donderdag 19 april gaan we van start met de Bostraining. Hiervoor verzamelen we om 19.00 uur bij de parkeerplaats bij Café De Boschwachter in het Mastbos.

Zaterdagochtend 21 april gaan we met de Wielrentraining starten: vanaf 09.30 uur gaan we los bij de parkeerplaats vlakbij  Hotel Novotel in Breda.

Zoals jullie zien bieden we een gevarieerd trainingsprogramma, waarbij alle trainingen begeleid worden door trainers. De trainers stemmen ook onderling de verschillende trainingen op elkaar af, gebaseerd op een driewekelijks schema: 1 week omvang, 1 week intensief en 1 week (relatieve) rust.

Ik hoop jullie dan ook in grote getale op de trainingen tegen te komen: of als trainer of als loper/fietser/skeeleraar! Bedenk maar dat een goed winterseizoen valt of staat met een goede voorbereiding in de zomer.

Namens de TC,
Ilan Herz

[social_share/]

About the Author

Comments are closed.